Over ons

Onze Missie

Online Marketing Vacatures (OMV) is opgericht door Roderik Leopold en Mattijs Vermunt met het doel een platform te creëren waar alle online marketing vacatures samen kunnen komen. We streven ernaar een omgeving te bieden waar werkzoekenden en werkgevers binnen de online marketing sector elkaar kunnen vinden. OMV speelt een bemiddelende rol om een juiste match te realiseren voor beide partijen.

Het Team

Het team van OMV bestaat uit ervaren online marketeers, allen opgeleid via Leaped, het moederbedrijf van OMV. Met expertise in diverse marketingdisciplines zoals SEO, SEA, e-mail, content, en social media marketing, staat OMV sterk: ondersteund door marketeers, voor marketeers.

Onze Taken

  • Voor Werknemers: We assisteren werknemers bij het vinden van een passende vaste of interim-functie bij de juiste werkgever door heldere informatie te verstrekken over de verschillende werkgevers en ondersteuning te bieden in hun zoektocht naar een baan.

  • Voor Werkgevers: We helpen werkgevers bij het vinden van de juiste specialistische kandidaat. Ons platform is gebruiksvriendelijk ingericht, zodat kandidaten op een efficiënte en passende manier kunnen solliciteren op de gewenste functie.